Jogestorps trädgård fortsätter sin verksamhet!

Vi har ett glädjande meddelande till alla våra kunder. Jogestorps trädgård kommer att fortsätta sin verksamhet ! Många har nog hört att vi har en önskan om att gå i pension eller med andra ord jobba med allt annat på gården.

Vi välkomnar Lena Blom som ska driva verksamheten i trädgården vidare.

Vi vill passa på att tacka alla våra kunder som har gjort det möjligt att bedriva verksamhet här ute i skogen. Det är ni som har handlat här som har varit vår drivkraft att bygga ut och göra så fina blommor vi kunnat förmå. Tack!

Annsofie och Mikael Pettersson

Och jag vill börja med att tacka Annsofie och Mikael för det stora förtroendet att få möjlighet att ta över vackra Jogestorps trädgård. Jag står väldigt ödmjuk inför uppgiften att få driva trädgården vidare i den formen som den har bedrivits fram tills idag.

Och vem är jag? Jag bor i Vånga med min familj på en gård. Har en lantbruksutbildning i grunden. Håller på just nu och utbildar mig till trädgårdsmästare, klar februari 2025. Sen har jag världens bästa mentor som bor på Jogestorp. Henne kanske ni kommer och skymta till då och då när hon håller på med sina andra uppgifter på gården 😁 Jag hoppas verkligen att vi ses i vår när säsongen kommer igång 💚

Lena